RIP Jaklien

Gisteren 1 februari kregen we het verschrikkelijke nieuws dat Jaklien was overleden.

Slechts een aantal van jullie zullen Jaklien persoonlijk gekend hebben. Jaklien was de echtgenote van Eddie, onze oudste lesgever.

De laatste jaren was Jaklien, omwille van gezondheidsredenen, minder aanwezig op de club.

Gedurende vele jaren was Jaklien een actief lid en mochten wij op allerlei vlakken op haar beroep doen.

Om de veertien dagen hield Jaklien de kantine open op zaterdagnamiddag en dit steeds met een lach. Maar ook tijdens wedstrijden of andere evenementen ingericht door de club droeg zij haar steentje bij.

Een zaterdagtraining sloeg zij bijna nooit over, niet zo zeer de training zelf maar de gezellige babbel achteraf in de kantine kon ze moeilijk aan zich laten voorbij gaan.

En werd er al eens wat ambiance gemaakt dan dansten Jaklien en Eddie op de songs van haar idool Will Tura.

De laatste jaren ging het echter steeds minder goed met haar gezondheid. Het ene gezondheidsprobleem na het andere stapelde zich op. Jaklien zelf bleef steeds enthousiast en relativeerde haar gezondheidsproblemen als een sterke dame.

Onvoorzien en onverwacht heeft ze op 1 februari de strijd opgegeven. Een schok voor iedereen maar in het bijzonder voor Eddie, op de club ook wel door velen “vader” genoemd.

We zullen Jaklien missen maar nooit vergeten.

Onze gedachten zijn bij haar maar ook naar Eddie en zijn zoon wie het verlies van Jaklien nog vele keren harder zal treffen.

Het ga je goed Jaklien.

RIP